Asociatia SOS Infertilitatea

Asociaţia SOS Infertilitatea desfăşoară din 2008 o campanie de advocacy pentru drepturile persoanelor afectate de infertilitate, în domeniul reproducerii umane asistate medical şi în cel al adopţiei.

Website:
www.infertilitate.com

Formular donatie 2%

Date personale
Adresa de domiciliu
Nota! Toate datele de pe aceasta pagina sunt transmise folosind o conexiune sigura. Singurele date salvate separat sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.
  • Ce reprezinta formularul de 2%?

    Formularul este o metoda prin care oricine isi poate dona 2% din impozitul anual catre un ONG. Acest lucru inseamna ca acea suma nu va mai ajunge in bugetul statul ci va fi directionata catre contul ONG-ului.

  • Ce se intampla cu datele de pe aceasta pagina?

    Datele de pe aceasta pagina sunt folosite doar pentru a crea fisierul PDF. Doar numele, prenumele, orasul, judetul si email-ul/telefonul sunt salvate in baza noastra de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului sa intre in legatura cu tine.

  • Care sunt urmatorii pasi?

    Dupa ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi directionat catre o pagina de unde poti descarca fisierul PDF. Acela va contine datele tale si datele ONG-ului care va primi cei 2%. Mai departe va trebui sa il printezi, semnezi si sa il expediezi catre unitatea ANAF de care apartii.